نی‌ نی سایت

با سیب چی درست کنم؟ (خلاصه تجربیات نی نی سایت)






با سیب چی درست کنم؟ (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

سیب، این میوه بهشتی، همیشه در دسترس و پرخاصیته. اما گاهی اوقات ممکنه با انبوهی از سیب روبرو بشیم و ندونیم باهاشون چیکار کنیم. من توی نی نی سایت گشتی زدم و خلاصه ای از تجربیات مامانای هنرمند رو جمع آوری کردم تا شما هم ایده بگیرید:

این لیست شامل 25 پیشنهاد خوشمزه و متنوعه که با سیب میتونید درست کنید:

  • 🌐

    کمپوت سیب:

    یه دسر خونگی ساده و خوشمزه.
  • 🌐

    مربای سیب:

    برای صبحانه یا عصرانه عالیه.
  • 🌐

    پای سیب:

    یه شیرینی کلاسیک و محبوب.
  • 🌐

    تارت سیب:

    شیک و خوشمزه برای مهمونی.
  • 🌐

    کرامبل سیب:

    دسری گرم و دلچسب.
  • 🌐

    کیک سیب و دارچین:

    یه کیک خوش عطر برای دورهمی.
  • 🌐

    شربت سیب:

    یه نوشیدنی خنک و گوارا.
  • 🌐

    سرکه سیب:

    یه چاشنی سالم و طبیعی.
  • 🌐

    چیپس سیب:

    یه میان وعده ترد و خوشمزه.
  • 🌐

    پوره سیب:

    برای بچه ها و بزرگسالان مناسبه.
  • 🌐

    سالاد سیب و کرفس:

    یه سالاد رژیمی و خوش طعم.
  • 🌐

    خورشت سیب:

    یه غذای سنتی و خوشمزه.
  • 🌐

    سس سیب:

    برای سرو با گوشت و مرغ.
  • 🌐

    مارمالاد سیب:

    برای صبحانه یا میان وعده.
  • 🌐

    ترشی سیب:

    یه چاشنی ترش و خوشمزه برای کنار غذا.
  • 🌐

    شیرینی سیب و گردو:

    یه شیرینی مقوی و خوشمزه.
  • 🌐

    آش سیب:

    یه آش سنتی و خوشمزه.
  • 🌐

    دمنوش سیب و دارچین:

    یه نوشیدنی آرامش بخش.
  • 🌐

    بستنی سیب:

    یه دسر خنک و تابستانی.
  • 🌐

    مافین سیب:

    یه کیک کوچک و خوشمزه برای صبحانه.
  • 🌐

    پنکیک سیب:

    یه صبحانه مقوی و خوشمزه.
  • 🌐

    فرنی سیب:

    یه غذای سبک و مقوی برای بچه ها.
  • 🌐

    سوپ سیب:

    یه سوپ خوشمزه و مقوی.
  • 🌐

    کتلت سیب زمینی و سیب:

    یه کتلت متفاوت و خوشمزه.
  • 🌐

    شله زرد با سیب:

    یه دسر سنتی با طعم جدید.

امیدوارم این لیست بهتون ایده های خوبی برای بهره‌گیری از سیب بده.

منتظر شنیدن نظرات و تجربیات شما هستم! شما با سیب چی درست میکنید؟

نوش جان!







با سیب چی درست کنم؟ ۲۵ ایده جذاب از نی نی سایت

با سیب چی درست کنم؟ ۲۵ ایده جذاب از نی نی سایت

۱. پای سیب کلاسیک

پای سیب همیشه یک انتخاب عالیه! دستورهای مختلفی توی نی نی سایت براش هست، از جمله پای سیب آمریکایی با رویه ترد. خیلی ها تو فر خونگی درست می کنن و راضی هم هستن. مهمترین نکته انتخاب سیب مناسبه، سیب گلاب طعم خوبی به پای سیب میده. مقدار دارچین رو هم می تونید به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید. برای ترد شدن خمیر پای سیب، از کره سرد استفاده کنید. عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندمی تونید روی پای سیب رو قبل از پخت با تخم مرغ رومال کنید تا طلایی بشه. بعد از پخت هم یه کم پودر قند روش بپاشید.

۲. مربای سیب

مربای سیب یه صبحانه خوشمزه و مقویه، مخصوصا برای بچه ها. تو نی نی سایت دستورهای مختلفی برای مربای سیب با پوست و بدون پوست هست. برای خوشرنگ شدن مربا می تونید از زعفران استفاده کنید. اضافه کردن هل هم عطر فوق العاده ای به مربا میده. اگه دوست دارید مرباتون یکدست بشه، بعد از پخت اون رو با گوشت کوب برقی پوره کنید. برای تست قوام مربا، یه قاشق از اون رو توی بشقاب سرد بریزید، اگه سریع جمع شد یعنی آماده است. مربا رو توی شیشه های استریلیزه شده نگهداری کنید.

۳. کمپوت سیب

کمپوت سیب یه دسر سبک و خوشمزه است که برای معده هم خیلی خوبه. می تونید کمپوت سیب رو با دارچین، هل یا وانیل طعم دار کنید. اضافه کردن چند قطره آبلیمو از سیاه شدن سیب ها جلوگیری می کنه. کمپوت سیب برای افرادی که مشکل گوارشی دارن خیلی مفیده. می تونید کمپوت سیب رو به صورت گرم یا سرد سرو کنید. برای تهیه کمپوت سیب می تونید از سیب های له شده و آسیب دیده هم استفاده کنید. کمپوت سیب رو می تونید به عنوان پایه برای تهیه دسر های دیگه هم استفاده کنید.

۴. ترشی سیب

ترشی سیب یه ترشی خوشمزه و متفاوته که می تونه طعم غذاهاتون رو عالی کنه. توی نی نی سایت دستورهای مختلفی برای ترشی سیب با سرکه و بدون سرکه هست. برای خوشمزه تر شدن ترشی می تونید از ادویه های مختلف مثل گلپر، تخم گشنیز و فلفل استفاده کنید. حتما از سیب های سفت و سالم برای تهیه ترشی استفاده کنید. ترشی سیب رو توی شیشه های تمیز و خشک نگهداری کنید. می تونید ترشی سیب رو با انواع غذاهای گوشتی سرو کنید. برای تهیه ترشی سیب می تونید از سیب های ترش و شیرین به صورت ترکیبی استفاده کنید.

۵. کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین یه کیک خوشمزه و معطره که برای عصرونه خیلی مناسبه. تو نی نی سایت دستورهای مختلفی برای کیک سیب و دارچین با بافت های مختلف هست. اضافه کردن گردو به کیک سیب و دارچین طعم اون رو فوق العاده می کنه. می تونید روی کیک رو با گاناش یا کرم پنیری تزیین کنید. برای پف کردن کیک حتما از تخم مرغ های هم دمای محیط استفاده کنید. می تونید توی کیک سیب و دارچین از کشمش هم استفاده کنید. حتما بعد از پخت کیک اجازه بدید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.

۶. اسموتی سیب و دارچین

یه نوشیدنی سالم و خوشمزه برای شروع روز. سیب، دارچین، ماست و کمی عسل رو با هم مخلوط کنید. می تونید از شیر هم به جای ماست استفاده کنید. برای غلیظ تر شدن اسموتی، از یخ استفاده کنید. اضافه کردن جو دوسر پرک، ارزش غذایی اسموتی رو بالاتر می بره. برای شیرین تر شدن، از خرما هم می تونید استفاده کنید. یک گزینه عالی برای صبحانه یا میان وعده!

۷. سوپ سیب و کدو حلوایی

یه سوپ متفاوت و مقوی برای روزهای سرد. سیب، کدو حلوایی، پیاز و کمی زنجبیل رو تفت بدید و با آب مرغ بپزید. بعد از پخت، سوپ رو پوره کنید. برای طعم دهی بهتر، از ادویه های دلخواهتون استفاده کنید. می تونید سوپ رو با خامه تزیین کنید. یه گزینه عالی برای وعده شام سبک. سیب شیرینی ملایمی به سوپ میده که طعمش رو خاص می کنه.

۸. سس سیب

یه چاشنی خوشمزه برای انواع غذاهای گوشتی و مرغ. سیب رو رنده کنید و با کمی شکر، آبلیمو و دارچین بپزید تا نرم بشه. می تونید از پوره سیب هم استفاده کنید. سس رو می تونید گرم یا سرد سرو کنید. برای طعم دهی بهتر، از ادویه های دلخواهتون استفاده کنید. یه گزینه عالی برای طعم دار کردن استیک. سس سیب با گوشت خوک خیلی خوبه!

۹. چیپس سیب

یه میان وعده سالم و خوشمزه برای بچه ها و بزرگسالان. سیب ها رو خیلی نازک برش بزنید و توی فر یا دستگاه میوه خشک کن خشک کنید. می تونید روی چیپس ها کمی دارچین بپاشید. به جای فر، می تونید از تابه هم استفاده کنید. مطمئن بشید سیب ها کاملا خشک بشن. یه جایگزین عالی برای چیپس های ناسالم. بهترین گزینه برای کسایی که دنبال یه میان وعده رژیمی هستن.

۱۰. دسر سیب و جو دوسر

یه دسر مقوی و سیر کننده. سیب خرد شده، جو دوسر پرک، دارچین و کمی عسل رو با هم مخلوط کنید و توی فر بپزید. می تونید از شیر هم استفاده کنید. برای طعم دهی بهتر، از مغزهای دلخواهتون استفاده کنید. یه گزینه عالی برای صبحانه یا میان وعده. خوردن این دسر قبل از ورزش، انرژی زیادی بهتون میده. جو دوسر برای کاهش کلسترول خیلی مفیده.

۱۱. شربت سیب

یه نوشیدنی خوشمزه و خنک برای فصل گرما. آب سیب رو بگیرید و با کمی شکر و آبلیمو بجوشونید تا غلیظ بشه. بعد از خنک شدن با آب رقیق کنید و نوش جان کنید. می تونید از عرق نعنا هم برای طعم دهی استفاده کنید. شربت سیب خون ساز هم هست. یه نوشیدنی عالی برای مهمونی ها. برای خوش رنگ شدن، می تونید از زعفران استفاده کنید.

۱۲. پوره سیب

یه غذای مقوی و سالم برای نوزادان و کودکان. سیب رو بخارپز کنید و بعد پوره کنید. هیچ نیازی به اضافه کردن شکر یا نمک نیست. پوره سیب برای درمان اسهال هم مفیده. یه گزینه عالی برای شروع غذای کمکی. می تونید پوره سیب رو با کمی دارچین طعم دار کنید. مطمئن بشید سیب کاملا نرم شده باشه.

۱۳. سالاد سیب و کرفس

یه سالاد خوشمزه و رژیمی. سیب، کرفس، گردو و کشمش رو خرد کنید و با سس مایونز کم چرب مخلوط کنید. می تونید از آبلیمو هم به جای سس مایونز استفاده کنید. برای طعم دهی بهتر، از فلفل سیاه استفاده کنید. یه گزینه عالی برای وعده ناهار سبک. سیب و کرفس هر دو سرشار از فیبر هستن. اضافه کردن مرغ پخته هم می تونه این سالاد رو مقوی تر کنه.

۱۴. دمنوش سیب

یه نوشیدنی گرم و آرامش بخش. پوست سیب رو خشک کنید و با آب جوش دم کنید. می تونید از چای کیسه ای سیب هم استفاده کنید. اضافه کردن دارچین و زنجبیل طعم دمنوش رو بهتر می کنه. یه گزینه عالی برای شب های سرد زمستون. دمنوش سیب برای سرماخوردگی هم مفیده. می تونید با اضافه کردن کمی عسل دمنوش رو شیرین کنید.

۱۵. سرکه سیب

یه چاشنی مفید برای سلامتی. سیب های خرد شده رو با آب و شکر مخلوط کنید و بذارید تخمیر بشه. تهیه سرکه سیب یه فرایند زمان بره. سرکه سیب خواص زیادی داره، از جمله کمک به کاهش وزن. می تونید از سرکه سیب برای تهیه سس سالاد هم استفاده کنید. سرکه سیب برای پوست و مو هم مفیده. قبل از مصرف حتما سرکه سیب رو رقیق کنید.

۱۶. تست سیب و پنیر

یه صبحانه یا میان وعده سریع و خوشمزه. نان تست را با پنیر و برش های سیب بپوشانید و در تابه گریل کنید. می‌توانید از کمی عسل هم استفاده کنید. یه انتخاب عالی برای وقتایی که عجله دارید. ترکیب طعم شیرین سیب و شوری پنیر عالیه. برای خوش طعم تر شدن، کمی دارچین هم بپاشید. از انواع پنیرها مثل گودا، چدار یا کممبر می‌توانید استفاده کنید.

۱۷. رولت سیب

یه دسر شیک و خوشمزه برای مهمانی ها. خمیر رولت را آماده کنید و با مخلوط سیب و دارچین پر کنید. رولت را در فر بپزید و بعد از خنک شدن برش بزنید. می‌توانید روی رولت را با پودر قند تزیین کنید. تهیه رولت سیب کمی زمان بره ولی نتیجه اش عالیه. به جای دارچین می‌توانید از هل هم استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن، کمی گردو هم به مواد میانی اضافه کنید.

۱۸. مارمالاد سیب

یه مربای خوشمزه و خونگی. سیب ها را خرد کنید و با شکر و آبلیمو بپزید تا غلیظ شود. مارمالاد را در شیشه های استریلیزه شده نگهداری کنید. مارمالاد سیب یه انتخاب عالی برای صبحانه است. می‌توانید از سیب های مختلف برای تهیه مارمالاد استفاده کنید. برای معطر شدن مارمالاد، کمی وانیل اضافه کنید. حتما بعد از پخت، اجازه دهید مارمالاد کاملا خنک شود.

۱۹. ژله سیب

یه دسر خنک و خوشمزه. پودر ژله سیب را با آب جوش مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. می‌توانید تکه های سیب را هم به ژله اضافه کنید. ژله سیب یه دسر سریع و آسونه. برای تزیین ژله می‌توانید از خامه و میوه های مختلف استفاده کنید. به جای پودر ژله می‌توانید از آب سیب طبیعی و ژلاتین استفاده کنید. می‌توانید ژله سیب را در قالب های مختلف درست کنید.

۲۰. کلوچه سیب

یه شیرینی خوشمزه برای عصرونه. خمیر کلوچه را آماده کنید و با مخلوط سیب و دارچین پر کنید. کلوچه ها را در فر بپزید تا طلایی شوند. می‌توانید روی کلوچه ها را با پودر قند تزیین کنید. کلوچه سیب یه انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمان هاست. به جای دارچین می‌توانید از جوز هندی هم استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن، کمی کشمش هم به مواد میانی اضافه کنید.

۲۱. ساندویچ سیب و کره بادام زمینی

یک میان وعده سریع و مغذی. نان را با کره بادام زمینی بمالید و برش های سیب را روی آن بچینید. می‌توانید کمی دارچین هم بپاشید. این ساندویچ یک منبع خوب از پروتئین و فیبر است. برای طعم بهتر، از نان تست سبوس دار استفاده کنید. می‌توانید به جای کره بادام زمینی، از کره گردو یا بادام هندی هم استفاده کنید. یک گزینه عالی برای بچه ها!

۲۲. کوکی سیب و جو دوسر

یک کوکی سالم و خوشمزه. جو دوسر پرک، سیب رنده شده، دارچین و کمی عسل را با هم مخلوط کنید و در فر بپزید. این کوکی یک میان وعده عالی برای ورزشکاران است. می‌توانید به جای عسل، از شیره خرما یا انگور هم استفاده کنید. برای طعم دهی بیشتر، از گردو و کشمش هم استفاده کنید. جو دوسر پرک منبع غنی از فیبر است. این کوکی یک جایگزین سالم برای کوکی های صنعتی است.

۲۳. تارت سیب

یک دسر شیک و خوشمزه. خمیر تارت را آماده کنید و با مخلوط سیب و دارچین پر کنید. تارت را در فر بپزید و بعد از خنک شدن برش بزنید. می‌توانید روی تارت را با خامه زده شده تزیین کنید. تارت سیب یک دسر مجلسی است. برای خوش طعم تر شدن، کمی بادام پرک روی تارت بپاشید. می‌توانید از سیب های مختلف برای تهیه تارت استفاده کنید.

۲۴. پان کیک سیب و دارچین

یک صبحانه خوشمزه و مقوی. مخلوط پان کیک را آماده کنید و سیب رنده شده و دارچین را به آن اضافه کنید. پان کیک ها را در تابه بپزید. می‌توانید پان کیک ها را با عسل و میوه های تازه تزیین کنید. پان کیک سیب و دارچین یک گزینه عالی برای صبحانه آخر هفته است. برای پفکی تر شدن پان کیک ها، از شیر ولرم استفاده کنید. می‌توانید به جای دارچین، از هل هم استفاده کنید.

۲۵. سیب شکم پر



با سیب چی درست کنم؟ 25 ایده از نی نی سایت

با سیب چی درست کنم؟ 25 ایده خوشمزه از نی نی سایت!

یه دسر یا میان‌وعده سالم و خوشمزه. داخل سیب‌ها رو خالی کنید و با مخلوطی از خرما، گردو، کشمش و دارچین پر کنید. سیب‌ها رو داخل فر یا مایکروویو بپزید. می‌تونید روی سیب‌ها کمی عسل یا شیره خرما بریزید. یه گزینه عالی برای کسانی که دنبال یه دسر رژیمی هستن. ترکیب طعم شیرین خرما و سیب خیلی خوشمزه است. برای متنوع‌تر شدن طعم، می‌تونید از ادویه‌های دیگه مثل هل یا جوز هندی هم استفاده کنید.


1. پای سیب کلاسیک

پای سیب همیشه یه انتخاب برنده است. دستورهای متنوعی تو نی نی سایت هست که می تونید با توجه به سلیقه خودتون انتخاب کنید. بعضی ها پای سیب فرانسوی با لایه نازک سیب رو ترجیح میدن و بعضی ها پای سیب آمریکایی با لایه ضخیم سیب و دارچین. خمیر پای رو هم می تونید خودتون درست کنید یا از خمیرهای آماده استفاده کنید. یه نکته مهم اینه که سیب ها رو خیلی نازک برش بزنید تا خوب بپزن. اضافه کردن کمی آبلیمو به سیب ها از قهوه ای شدن اونها جلوگیری میکنه. برای خوش عطر شدن پای سیب می تونید کمی وانیل هم اضافه کنید. بعد از پخت پای سیب، بذارید کمی خنک بشه بعد برش بزنید.

2. مربای سیب

مربای سیب یه صبحانه خوشمزه و مقویه. سیب ها رو نگینی یا رنده کنید و با شکر و کمی آب بپزید. برای خوش عطر شدن مربا می تونید از هل، دارچین یا گلاب استفاده کنید. اگه دوست دارید مرباتون رنگ شفاف تری داشته باشه، از سیب های قرمز استفاده کنید. برای غلیظ شدن مربا می تونید کمی آبلیمو اضافه کنید. مربا رو تو شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. موقع پخت مربا مرتب کف روی اون رو بردارید تا مرباتون شفاف تر بشه.

3. کمپوت سیب

کمپوت سیب یه دسر سبک و خوشمزه است. سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و با آب و شکر بپزید. اضافه کردن کمی دارچین یا وانیل طعم کمپوت رو بهتر میکنه. می تونید از سیب های مختلف برای کمپوت استفاده کنید. برای نگهداری طولانی تر، کمپوت رو تو شیشه های استریل بریزید و پاستوریزه کنید. کمپوت سیب برای بچه ها و کسایی که مریض هستن خیلی مناسبه. میتونید به کمپوت سیب کمی آبلیمو هم اضافه کنید تا طعم ملس تری داشته باشه.

4. ترشی سیب

ترشی سیب یه چاشنی خوشمزه کنار غذاست. سیب ها رو خرد کنید و با سرکه، شکر، نمک و ادویه های دلخواه مخلوط کنید. از ادویه هایی مثل گلپر، فلفل سیاه، تخم گشنیز و سیر می تونید استفاده کنید. ترشی رو تو شیشه های تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید. هر چقدر ترشی بیشتر بمونه، طعمش بهتر میشه. میتونید از سیب های کال هم برای تهیه ترشی استفاده کنید. برای خوشرنگ شدن ترشی میتونید کمی زعفران هم اضافه کنید.

5. پوره سیب

پوره سیب یه غذای مقوی برای بچه ها و سالمندان هست. سیب ها رو بپزید یا بخارپز کنید و بعد پوره کنید. می تونید کمی دارچین یا شیر به پوره اضافه کنید. پوره سیب برای درمان اسهال هم مفیده. به جای شکر میتونید از عسل یا شیره خرما استفاده کنید. پوره سیب رو میتونید با ماست یا فرنی هم مخلوط کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو به پوره از تغییر رنگ اون جلوگیری میکنه.

6. اسموتی سیب و دارچین

یه نوشیدنی خنک و انرژی زا برای روزهای گرم. سیب خرد شده، دارچین، ماست یا شیر و یخ رو با هم مخلوط و میکس کنید. می تونید از عسل یا شیره انگور برای شیرین کردن اسموتی استفاده کنید. اضافه کردن گردو یا بادام هم اسموتی رو مقوی تر میکنه. برای طعم بهتر میتونید کمی وانیل هم اضافه کنید. این اسموتی برای بعد از ورزش هم خیلی مناسبه. میتونید از سیب های یخ زده هم برای تهیه اسموتی استفاده کنید.

7. دسر سیب با خامه

یه دسر ساده و شیک برای مهمونی ها. سیب ها رو بپزید و پوره کنید و با خامه زده شده مخلوط کنید. می تونید از بیسکویت پودر شده هم برای تزیین دسر استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین یا وانیل طعم دسر رو بهتر میکنه. برای خوشگل تر شدن دسر میتونید از تکه های سیب هم استفاده کنید. این دسر رو میتونید تو یخچال خنک کنید و بعد سرو کنید. میتونید از پنیر خامه ای هم به جای خامه استفاده کنید.

8. سالاد سیب و کرفس

یه سالاد سالم و خوشمزه برای رژیم غذایی. سیب، کرفس، گردو و کشمش رو خرد کنید و با سس مایونز یا سس ماست مخلوط کنید. می تونید از آبلیمو، نمک و فلفل برای طعم دادن به سالاد استفاده کنید. اضافه کردن مرغ پخته شده هم سالاد رو مقوی تر میکنه. این سالاد رو میتونید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. به جای سس مایونز میتونید از روغن زیتون و آبلیمو استفاده کنید. میتونید از انواع مغزها مثل بادام و فندق هم در این سالاد استفاده کنید.

9. کیک سیب و دارچین

یه کیک خوش عطر و طعم برای عصرانه. دستور کیک های معمولی رو با اضافه کردن سیب رنده شده و دارچین تهیه کنید. می تونید از گردو خرد شده هم در کیک استفاده کنید. برای تزیین کیک می تونید از پودر قند یا خامه استفاده کنید. این کیک با چای خیلی میچسبه. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این کیک استفاده کنید. اضافه کردن کمی جوز هندی به کیک طعم بی نظیری میده.

10. چیپس سیب

یه میان وعده سالم و خوشمزه. سیب ها رو خیلی نازک برش بزنید و تو فر یا دستگاه میوه خشک کن خشک کنید. می تونید قبل از خشک کردن، کمی دارچین یا شکر روی سیب ها بپاشید. چیپس سیب برای بچه ها خیلی جذابه. میتونید چیپس سیب رو با انواع سس ها میل کنید. برای تهیه چیپس سیب بهتره از سیب های سفت استفاده کنید. به جای دارچین میتونید از پودر زنجبیل هم استفاده کنید.

11. سیب سرخ کرده

یه دسر سریع و خوشمزه. سیب ها رو حلقه حلقه کنید و در کره سرخ کنید. می تونید روی سیب ها شکر یا عسل بپاشید. این دسر با بستنی خیلی خوشمزه میشه. برای طعم بهتر میتونید کمی دارچین هم اضافه کنید. سعی کنید سیب ها خیلی نازک نباشن که نسوزن. به جای کره میتونید از روغن نارگیل هم استفاده کنید.

12. خورش سیب آلو

یه خورش خوش طعم و ملس. دستور خورش های معمولی رو با اضافه کردن سیب و آلو تهیه کنید. می تونید از گوشت مرغ یا گوشت قرمز در این خورش استفاده کنید. این خورش با پلو زعفرانی خیلی خوشمزه میشه. برای طعم بهتر میتونید کمی زعفران هم اضافه کنید. میتونید از آلوهای مختلف برای تهیه این خورش استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو به خورش طعم ملس تری میده.

13. آش سیب

یه آش مقوی و خوشمزه. دستور آش های معمولی رو با اضافه کردن سیب رنده شده تهیه کنید. می تونید از حبوبات و سبزیجات مختلف در این آش استفاده کنید. این آش برای فصل سرما خیلی مناسبه. برای طعم بهتر میتونید کمی پیاز داغ هم اضافه کنید. میتونید از انواع گوشت در این آش استفاده کنید. اضافه کردن کمی کشک به آش طعم بی نظیری میده.

14. سس سیب

یه سس خوشمزه برای انواع غذاها. سیب ها رو بپزید و پوره کنید و با ادویه های دلخواه مخلوط کنید. می تونید از دارچین، میخک، جوز هندی و فلفل سیاه استفاده کنید. این سس رو می تونید با گوشت، مرغ یا ماهی سرو کنید. برای طعم بهتر میتونید کمی سرکه سیب هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این سس استفاده کنید. اضافه کردن کمی عسل به سس طعم شیرینی میده.

15. نان سیب و گردو

یه نان خوشمزه و مقوی برای صبحانه یا عصرانه. دستور نان های معمولی رو با اضافه کردن سیب رنده شده و گردو خرد شده تهیه کنید. می تونید از دارچین یا وانیل هم در نان استفاده کنید. این نان با کره و مربا خیلی خوشمزه میشه. برای طعم بهتر میتونید کمی پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این نان استفاده کنید. اضافه کردن کمی کشمش به نان طعم بی نظیری میده.

16. پودینگ سیب

یه دسر گرم و خوشمزه برای فصل سرما. سیب های پخته شده رو با خامه، شکر، تخم مرغ و دارچین مخلوط کنید و در فر بپزید. می تونید از کشمش و گردو هم در پودینگ استفاده کنید. این پودینگ با بستنی خیلی خوشمزه میشه. برای طعم بهتر میتونید کمی وانیل هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این پودینگ استفاده کنید. اضافه کردن کمی نان تست خرد شده به پودینگ بافت جالبی میده.

17. نوشیدنی سیب و زنجبیل

یه نوشیدنی گرم و آرام بخش برای فصل زمستان. سیب ها رو با زنجبیل و آب بجوشانید و سپس صاف کنید. می تونید از عسل یا شکر برای شیرین کردن نوشیدنی استفاده کنید. این نوشیدنی برای سرماخوردگی خیلی مفیده. برای طعم بهتر میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین به نوشیدنی طعم بی نظیری میده.

18. اسموتی سیب و اسفناج

یه اسموتی سبز و مقوی برای شروع روز. سیب خرد شده، اسفناج، موز و آب رو با هم مخلوط و میکس کنید. می تونید از عسل یا شیره انگور برای شیرین کردن اسموتی استفاده کنید. اضافه کردن دانه چیا هم اسموتی رو مقوی تر میکنه. برای طعم بهتر میتونید کمی زنجبیل هم اضافه کنید. این اسموتی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست. میتونید از سبزیجات دیگه مثل کلم پیچ هم استفاده کنید.

19. بستنی سیب

یه بستنی خونگی خوشمزه و سالم. سیب های پخته شده رو با خامه، شکر و وانیل مخلوط کنید و در فریزر قرار دهید. می تونید از دارچین یا گردو هم در بستنی استفاده کنید. این بستنی برای بچه ها خیلی جذابه. برای طعم بهتر میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این بستنی استفاده کنید. اضافه کردن کمی شیر عسلی به بستنی طعم بی نظیری میده.

20. کرم سیب

یه دسر سبک و خوشمزه. سیب های پخته شده رو با خامه، شکر، ژلاتین و وانیل مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. می تونید از پودر ژله با طعم دلخواه هم استفاده کنید. این کرم برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای طعم بهتر میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این کرم استفاده کنید. اضافه کردن تکه های میوه به کرم ظاهر زیباتری میده.

21. رولت سیب

یه دسر شیک و خوشمزه. سیب های پخته شده رو روی خمیر رولت پهن کنید و رول کنید. می تونید از خامه، دارچین و گردو هم در رولت استفاده کنید. این رولت برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای طعم بهتر میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این رولت استفاده کنید. پاشیدن پودر قند روی رولت ظاهر زیباتری میده.

22. ترایفل سیب

یه دسر لایه ای خوشمزه و جذاب. لایه ها رو به ترتیب از کیک، سیب پخته شده، خامه و میوه تشکیل بدید. می تونید از ژله هم در ترایفل استفاده کنید. این دسر برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای طعم بهتر میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این ترایفل استفاده کنید. تزیین با میوه های تازه ترایفل رو زیباتر میکنه.

23. مارمالاد سیب

یه مارمالاد خونگی خوشمزه برای صبحانه. سیب ها رو بپزید و پوره کنید و با شکر و آبلیمو بپزید تا غلیظ شود. می تونید از دارچین هم در مارمالاد استفاده کنید. مارمالاد رو در شیشه های استریل نگهداری کنید. برای طعم بهتر میتونید کمی گلاب هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این مارمالاد استفاده کنید. اضافه کردن کمی پکتین به مارمالاد باعث غلیظ تر شدن اون میشه.

24. شربت سیب

یه شربت خونگی خوشمزه و سالم. سیب ها رو آبگیری کنید و با شکر و آب بپزید تا غلیظ شود. می تونید از آبلیمو هم در شربت استفاده کنید. شربت رو در شیشه های تمیز نگهداری کنید. برای طعم بهتر میتونید کمی گلاب هم اضافه کنید. میتونید از سیب های مختلف برای تهیه این شربت استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران به شربت رنگ و طعم بهتری میده.

25. دمنوش پوست سیب



با سیب چی درست کنم؟ 25 ایده جذاب از نی نی سایت!

با سیب چی درست کنم؟ 25 ایده جذاب از نی نی سایت!

یه دمنوش آرامبخش و مفید. پوست سیب ها رو خشک کنید و با آب جوش دم کنید. می تونید از دارچین و زنجبیل هم در دمنوش استفاده کنید. این دمنوش برای سرماخوردگی و سرفه مفیده. برای طعم بهتر میتونید کمی عسل هم اضافه کنید. میتونید از پوست انواع سیب برای تهیه این دمنوش استفاده کنید. اضافه کردن کمی گل محمدی به دمنوش عطر بی نظیری میده.



1. پای سیب کلاسیک

پای سیب یکی از محبوب‌ترین دسرهاست و دستورهای متنوعی برای تهیه آن وجود دارد. می‌توانید از خمیر پای آماده استفاده کنید یا خودتان آن را درست کنید. اضافه کردن کمی دارچین و جوز هندی عطر و طعم بی‌نظیری به پای سیب می‌دهد. برای رویه پای می‌توانید از نوارهای خمیری یا خمیر کرامبل استفاده کنید. پای سیب را گرم سرو کنید و در کنارش بستنی وانیلی قرار دهید. در نی نی سایت دستورهای زیادی برای پای سیب هست که با سلیقه خودتون میتونید بهترینشو انتخاب کنید. بعضی ها برای خوشمزه تر شدنش مقداری کشمش و گردو هم اضافه میکنند. یادتون باشه سیب هارو خیلی نازک برش بدید تا خوب پخته بشند.

2. مربای سیب

مربای سیب یک صبحانه خوشمزه و مقوی است. برای تهیه آن به سیب، شکر، آبلیمو و کمی ادویه نیاز دارید. می‌توانید از سیب های مختلف برای تهیه مربا استفاده کنید، اما سیب های ترش و شیرین ترکیبی عالی ایجاد می کنند. مربا را در شیشه های تمیز و استریل نگهداری کنید. اضافه کردن کمی زعفران به مربا رنگ و عطر بی‌نظیری می‌دهد. میتونید داخل مربا از هل یا وانیل هم استفاده کنید. موقع پخت مربا حتما کف روش رو بردارید. برای غلظت مناسب مربا بهتره از دماسنج استفاده کنید.

3. کمپوت سیب

کمپوت سیب یک میان وعده سالم و خوشمزه است. برای تهیه آن به سیب، آب، شکر و کمی آبلیمو نیاز دارید. می‌توانید کمپوت را به صورت تکه های کوچک یا پوره تهیه کنید. کمپوت سیب برای کودکان و افراد مسن بسیار مناسب است. اضافه کردن کمی دارچین به کمپوت عطر و طعم دلپذیری می بخشد. میتونید کمپوت رو داخل یخچال نگهداری کنید. بهتره از سیب های سفت برای تهیه کمپوت استفاده کنید. اضافه کردن چند قطره گلاب عطر خوبی به کمپوت میده.

4. سیب پخته

سیب پخته یک دسر ساده و سریع است. می‌توانید سیب را در فر یا مایکروویو بپزید. برای طعم دار کردن سیب پخته می‌توانید از دارچین، عسل، شکر قهوه ای و یا مغزها استفاده کنید. سیب پخته را گرم سرو کنید و در کنارش بستنی یا خامه قرار دهید. برای پخت سیب در فر بهتره داخلش رو خالی کنید و با مواد دلخواه پر کنید. میتونید سیب هارو داخل فویل بپیچید تا خشک نشند. اضافه کردن گردو و کشمش داخل سیب پخته طعمشو عالی میکنه. بعد از پخت میتونید روش رو با پودر قند تزیین کنید.

5. اسموتی سیب

اسموتی سیب یک نوشیدنی سالم و انرژی زا است. برای تهیه آن به سیب، ماست، شیر و مواد دلخواه دیگر نیاز دارید. می‌توانید از سیب سبز یا قرمز برای تهیه اسموتی استفاده کنید. برای شیرین کردن اسموتی می‌توانید از عسل یا شکر استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین یا زنجبیل به اسموتی طعم بی‌نظیری می‌دهد. میتونید داخل اسموتی از میوه های دیگه هم استفاده کنید. اضافه کردن یخ باعث میشه اسموتی خنک و دلچسب بشه. برای تزیین میتونید از برش های سیب استفاده کنید.

6. چیپس سیب

چیپس سیب یک میان وعده سالم و کم کالری است. برای تهیه آن سیب را به صورت نازک برش داده و در فر یا دستگاه میوه خشک کن خشک کنید. می‌توانید از سیب های مختلف برای تهیه چیپس استفاده کنید. برای طعم دار کردن چیپس می‌توانید از دارچین، شکر یا نمک استفاده کنید. چیپس سیب را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا نرم نشود. بهتره از سیب های سفت و سالم برای تهیه چیپس استفاده کنید. موقع خشک کردن سیب ها حتما زیر و رو کنید تا یکدست خشک بشند. میتونید قبل از خشک کردن سیب ها رو داخل آبلیمو بزنید تا رنگشون تیره نشه.

7. ترشی سیب

ترشی سیب یک چاشنی خوشمزه و متفاوت است. برای تهیه آن به سیب، سرکه، شکر، ادویه و سبزیجات معطر نیاز دارید. می‌توانید از سیب های ترش یا شیرین برای تهیه ترشی استفاده کنید. ترشی سیب را در شیشه های تمیز و استریل نگهداری کنید. بهتره ترشی رو داخل جای خنک و تاریک نگهداری کنید. میتونید از سبزیجات معطری مثل نعنا و ترخون استفاده کنید. برای تند تر شدن ترشی میتونید از فلفل قرمز استفاده کنید. بعد از آماده شدن ترشی حداقل یک هفته صبر کنید تا جا بیفته.

8. سس سیب

سس سیب یک چاشنی خوشمزه برای انواع غذاها است. برای تهیه آن به سیب، آب، شکر، آبلیمو و ادویه نیاز دارید. می‌توانید از سیب های مختلف برای تهیه سس استفاده کنید. سس سیب را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید. سس سیب با گوشت و مرغ طعم فوق العاده ای دارد. میتونید به سس سیب کمی زنجبیل اضافه کنید. برای غلظت مناسب سس باید سیب ها خوب پخته و له بشند. میتونید سس سیب رو داخل یخچال نگهداری کنید.

9. کوکی سیب و دارچین

کوکی سیب و دارچین یک شیرینی خوشمزه و معطر است. برای تهیه آن به آرد، کره، شکر، تخم مرغ، سیب و دارچین نیاز دارید. می‌توانید کوکی ها را به شکل های مختلف درست کنید. کوکی سیب و دارچین یک میان وعده عالی برای کودکان است. میتونید داخل کوکی ها از گردو و کشمش هم استفاده کنید. بهتره کوکی ها رو روی کاغذ روغنی بپزید. موقع پخت حواستون باشه کوکی ها نسوزند. بعد از پخت کوکی ها رو داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

10. کیک سیب و گردو

کیک سیب و گردو یک کیک خوشمزه و مغذی است. برای تهیه آن به آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، سیب و گردو نیاز دارید. می‌توانید کیک را در فر یا قابلمه درست کنید. کیک سیب و گردو یک عصرانه عالی برای دورهمی هاست. میتونید روی کیک رو با پودر قند و دارچین تزیین کنید. برای طعم بهتر میتونید از اسانس وانیل استفاده کنید. بهتره مواد کیک رو قبل از پخت خوب مخلوط کنید. بعد از پخت اجازه بدید کیک خنک بشه بعد برش بزنید.

11. کرم سیب

یک دسر سبک و خوشمزه که می توان با سیب رنده شده، خامه، شکر و ژلاتین تهیه کرد. برای طعم دادن می توان از دارچین و وانیل هم استفاده کرد. کرم سیب را می توان در قالب های تک نفره یا بزرگ تهیه کرد. برای تزیین می توان از تکه های سیب و پودر دارچین استفاده کرد. می‌توانید مقدار کمی آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن سیب اضافه کنید. کرم سیب را قبل از سرو به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. این دسر برای مهمانی ها و مناسبت ها بسیار مناسب است.

12. خورشت سیب

یک خورشت خوشمزه و متفاوت که می توان با گوشت گوسفندی یا مرغ و سیب تهیه کرد. برای طعم دادن می توان از پیاز، زعفران، دارچین و ادویه های دیگر استفاده کرد. خورشت سیب را می توان با برنج سرو کرد. اضافه کردن آلو بخارا به خورشت طعم ملس و خوشمزه ای می دهد. مقدار سیب بستگی به ذائقه شما دارد، می‌توانید کم یا زیاد کنید. خورشت سیب را با حرارت ملایم بپزید تا گوشت و سیب ها به خوبی پخته شوند. این خورشت برای مهمانی ها و دورهمی ها مناسب است.

13. شربت سیب

یک نوشیدنی خنک و گوارا که می توان با آب سیب، شکر و آبلیمو تهیه کرد. برای طعم دادن می توان از نعناع و گلاب هم استفاده کرد. شربت سیب را می توان با یخ سرو کرد. می‌توانید از سیب های مختلف برای تهیه شربت استفاده کنید. غلظت شربت بستگی به ذائقه شما دارد، می‌توانید کم یا زیاد کنید. شربت سیب را در یخچال نگهداری کنید. این نوشیدنی برای فصل تابستان بسیار مناسب است.

14. دسر سیب و دارچین با نان تست

یک دسر سریع و آسان که می توان با نان تست، سیب رنده شده، دارچین و شکر تهیه کرد. نان تست ها را می توان در تابه یا فر برشته کرد. این دسر برای صبحانه یا عصرانه مناسب است. می‌توانید از عسل یا مربا برای شیرین کردن دسر استفاده کنید. اضافه کردن گردو یا کشمش به دسر طعم و بافت بهتری می دهد. دسر را گرم سرو کنید. این دسر برای کودکان بسیار جذاب است.

15. مارمالاد سیب

مارمالاد سیب یک انتخاب عالی برای صبحانه یا استفاده در شیرینی‌ها است. برای تهیه مارمالاد سیب، از سیب‌های خرد شده، شکر، آبلیمو و ادویه‌های معطر استفاده کنید. می‌توانید به مارمالاد سیب، طعم دهنده‌هایی مانند دارچین، زنجبیل یا وانیل اضافه کنید. مارمالاد سیب را در شیشه‌های استریل نگهداری کنید. غلظت مارمالاد را با پخت طولانی‌تر می‌توانید تنظیم کنید. مارمالاد سیب یک جایگزین سالم‌تر برای مرباهای صنعتی است. بهتر است برای تهیه مارمالاد از سیب‌های با کیفیت استفاده کنید.

16. تارت سیب

تارت سیب یک دسر شیک و خوشمزه برای مهمانی‌ها است. خمیر تارت را با آرد، کره، شکر و تخم مرغ تهیه کنید. برای فیلینگ تارت از سیب‌های ورقه شده، شکر، دارچین و کره استفاده کنید. می‌توانید تارت سیب را با خامه فرم گرفته و پودر قند تزئین کنید. تارت سیب را گرم یا سرد سرو کنید. خمیر تارت را قبل از اضافه کردن فیلینگ در فر نیم پز کنید. تارت سیب را می‌توانید با انواع میوه‌های دیگر هم تهیه کنید.

17. پوره سیب

پوره سیب یک غذای ساده و مناسب برای نوزادان و کودکان است. سیب‌ها را بپزید و سپس با بهره‌گیری از مخلوط کن یا غذاساز آن‌ها را پوره کنید. می‌توانید به پوره سیب کمی شیر یا آب اضافه کنید تا نرم‌تر شود. پوره سیب را می‌توانید با کمی دارچین یا وانیل طعم دار کنید. پوره سیب را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید. پوره سیب یک منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. بهتر است برای تهیه پوره از سیب‌های ارگانیک استفاده کنید.

18. کتلت سیب زمینی و سیب

یک غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت که با سیب زمینی رنده شده و سیب رنده شده درست می شود. برای طعم دار کردن می توان از پیاز، ادویه های مختلف و سبزیجات معطر استفاده کرد. کتلت ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. می‌توانید کتلت ها را با سس دلخواه سرو کنید. این غذا برای گیاهخواران و کسانی که به دنبال غذاهای کم کالری هستند، مناسب است. بهره‌گیری از سیب زمینی پخته هم گزینه خوبی است. اضافه کردن تخم مرغ باعث منسجم تر شدن کتلت ها می شود.

19. سالاد سیب و کرفس

یک سالاد سالم و خوشمزه که می توان با سیب خرد شده، کرفس خرد شده، گردو و سس مایونز درست کرد. می‌توانید از کشمش هم در این سالاد استفاده کنید. برای تهیه سس می‌توانید از ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل استفاده کنید. این سالاد برای پیش غذا یا میان وعده مناسب است. اضافه کردن مرغ پخته و خرد شده سالاد را مقوی تر می کند. کرفس و سیب را به اندازه های یکسان خرد کنید. قبل از سرو سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

20. آب سیب

آب سیب یک نوشیدنی طبیعی و سالم است. می‌توانید آب سیب را با بهره‌گیری از آبمیوه گیری یا مخلوط کن تهیه کنید. برای طعم دار کردن آب سیب می‌توانید کمی زنجبیل یا دارچین به آن اضافه کنید. آب سیب را می‌توانید با یخ سرو کنید. آب سیب یک منبع غنی از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است. بهتر است برای تهیه آب سیب از سیب‌های تازه و با کیفیت استفاده کنید. آب سیب را بلافاصله بعد از تهیه میل کنید تا خواص آن حفظ شود.

21. نان سیب و دارچین

نان سیب و دارچین یک نان خوشمزه و معطر برای صبحانه یا عصرانه است. خمیر نان را با آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و خمیر مایه تهیه کنید. برای فیلینگ نان از سیب‌های خرد شده، دارچین، شکر و گردو استفاده کنید. می‌توانید نان سیب و دارچین را با خامه یا کره سرو کنید. نان سیب و دارچین را می‌توانید در فر یا نان پز بپزید. خمیر نان را قبل از پخت به مدت یک ساعت استراحت دهید. نان سیب و دارچین را می‌توانید با انواع میوه‌های دیگر هم تهیه کنید.

22. مافین سیب و دارچین

مافین سیب و دارچین یک شیرینی خوشمزه و سریع برای صبحانه یا میان وعده است. مواد خشک و مرطوب را جداگانه مخلوط کنید و سپس با هم ترکیب کنید. سیب‌های خرد شده و دارچین را به مواد اضافه کنید. مواد را در قالب‌های مافین بریزید و در فر بپزید. مافین سیب و دارچین را می‌توانید با خامه یا پودر قند تزئین کنید. می‌توانید به مافین‌ها گردو یا کشمش هم اضافه کنید. برای تهیه مافین از سیب‌های نرم و آبدار استفاده کنید.

23. سالاد الویه با سیب

اضافه کردن سیب رنده شده به سالاد الویه طعم جدید و جالبی به آن می دهد. میزان سیب باید متناسب با سایر مواد باشد تا طعم سالاد غالب نشود. از سیب های ترش و شیرین استفاده کنید تا طعم ملس در سالاد ایجاد شود. این روش یک تنوع در طعم سالاد الویه ایجاد می کند. سیب رنده شده را در آخرین مرحله به سالاد اضافه کنید تا رنگ آن تغییر نکند. می‌توانید از کمی آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن سیب استفاده کنید. تغییرات کوچک در دستور پخت غذاها می‌تواند طعم های جدیدی ایجاد کند.

24. پیتزا سیب و دارچین

یک دسر پیتزایی خوشمزه و آسان که می توان با خمیر پیتزا، سیب خرد شده، دارچین و شکر درست کرد. خمیر پیتزا را پهن کنید و روی آن سیب ها را بچینید. شکر و دارچین را روی سیب ها بپاشید. پیتزا را در فر بپزید تا خمیر طلایی شود. می‌توانید بعد از پخت روی پیتزا را با خامه فرم گرفته و پودر قند تزیین کنید. این دسر برای مهمانی ها و دورهمی ها مناسب است. از خمیر پیتزای آماده هم می‌توانید استفاده کنید.

25. دمنوش سیب و دارچین

یک دمنوش گرم و آرامبخش که می توان با سیب خشک، دارچین و آب جوش درست کرد. سیب خشک و دارچین را در آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد. دمنوش را صاف کنید و با عسل شیرین کنید. این دمنوش برای سرماخوردگی و گلودرد مفید است. می‌توانید به دمنوش زنجبیل و لیمو هم اضافه کنید. این دمنوش برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب است. دمنوش سیب و دارچین را می‌توانید هم به صورت گرم و هم به صورت سرد میل کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. پخت پای سیب با سیب های آبدار مثل گلاب طعمش رو ماندگارتر میکنه. ما تو سایت خودمون تست کردیم که ترکیب دارچین و جوز هندی تو مواد داخل پای، عطر بی نظیری بهش میده. اضافه کردن کمی آبلیمو به سیب ها قبل از پخت، از سیاه شدنشون جلوگیری میکنه و ظاهر پای رو بهتر نگه میداره. توی مهمانی های آخر هفته که پای سیب درست میکنیم، همیشه خمیر رو یه روز قبل آماده میذاریم تو یخچال تا بافتش بهتر بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا